Wij zijn op zoek naar een liefdevolle, zorgzame en enthousiaste pedagogisch medewerker voor onze babygroep. Dus voel jij je aangesproken of ken je zo iemand? Twijfel niet en neem contact met ons op. Je komt terecht in een hecht en gezellig team en je kan op korte termijn meedraaien voor een proefdag. Graag mailen naar onsdorpje@gmail.com of bellen met 0624174074 en vragen naar Brigitte.

 

We leven in een multiculturele samenleving. Op KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer BV zitten kinderen met verschillende achtergronden en culturen. Wij willen de kinderen en de omgeving meegeven dat ieder mens gelijk is, ongeacht huidskleur, achtergrond en/of cultuur. Daarom streven wij er ook naar om binnen ons team een samenstelling te creëren van verschillende achtergronden en culturen.

Bij KDV & BSO Ons Dorpje Tussenmeer BV werken we ook met pedagogisch medewerkers in opleiding.
Deze stagiaires gaan naar school en lopen daarnaast een aantal dagen stage, meestal minimaal een half jaar. Door een fijne en leerzame stageplek te bieden hoopt Ons Dorpje ook om zo meer mensen voor deze sector te werven. Doordat een stagiaire nog veel moet leren stelt zij vragen en kan zich soms kritisch opstellen.

Voor de pedagogisch medewerkers heeft dit als voordeel dat zij zich bewust blijven van het eigen handelen. Stagiaires zijn altijd boventallig op de groep en zullen niet de plek van een pedagogisch medewerker vervangen, maar het geeft vaak wel meer gelegenheid om een extra activiteit te doen of om een kindje wat extra individuele aandacht te geven.